Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Casbar Rom S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cabinete de exterior si rack-uri
Brand
Seria GRECO
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cabinetele de exterior CID 200 reprezinta combinatia perfecta intre tehnologie si functionalitate si au trecut cu succes testele la care au fost supuse in conditii climatologice extreme.

Structura cabinetului este fabricata din profile de aluminiu extrudat, la fel ca si panourile si usile, ceea ce ii confera rezistenta crescuta si un comportament terminc excelent.

Constructia modulara a cabinetului ii permite o flexibilitate ridicata in ceea ce priveste marimea si configuratia. Versatilitatea sistemului de cabinete pentru exterior CID 200 permite fabricarea articolelor incepand de la dimensiuni mici pana la cabinete mari de exterior,de tip caseta.

Cabinetul de exterior atinge un nivel de protectie IP 55. Datorita design-ului si calitatii materialelor folosite, prezinta o capacitate pasiva ridicata de disipare a caldurii.

Cabinetele pot fi dotate cu diferite unitati de ventilatie si climatizare (interschimbatoare de caldura, aer conditionat si rezistente de incalzire).

Este disponibila o gama completa de accesorii pentru echiparea cabinetelor conform cerintelor fiecarui client.

Cabinetul de exterior CID 200 garanteaza un randament crescut pe termen lung.


Seria Greco a companiei Casbar este formata din rack-urile standard de 19” cu un design si o functionalitate excelenta.

Rack-urile au o structura de baza solida, al carei montaj prin insurubare permite transportul in ambalaje plane, daca clientul doreste acest lucru.

Gama rack-urilor poate avea 7 inaltimi, 2 latimi si 3 adancimi diferite , de asemenea, usi cu geam si metalice.

Culorile standard pentru Seria Greco permit alegerea intre combinatia gri RAL7035 cu structura verde RAL5018 si un rack complet negru (RAL 9011). Ambele optiuni sunt disponibile pentru toata gama.

Seria Greco se completeaza cu o gama variata de accesorii.
Din Gura in Gura